Ijsclub De Zwarte Weel Kapelle

Welkom op de nieuwe website van de ijsclub.

24 feb. vandaag was het 15 gr . we verwachten niet meer dat er geschaatst kan worden deze winter , wat weer een tegenvaller is voor de ijsclub en de leden . Even zag het er naar uit dat er nog geschaatst kon worden in januari maar net als vorig jaar ging het feest niet door . Het is nu al weer een jaar of 6 geleden dat we hebben kunnen schaatsen in Kapelle . Eind maart begin april zal er weer een algemene ledenvergadering zijn u bent van harte welkom. Datum en tijd zal hier op de site en in de scheldepost te zien zijn.

We zijn nog opzoek naar iemand die bestuurslid wil worden. Heeft u zin om te helpen mail dan even naar info@dezwarteweel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *